Café Sali

streetCafé Sali perustettiin vuonna 2008 palvelemaan raumalaisia ja Raumalla vierailevia ihmisiä. Kahvilan sijainti on ihanteellisella paikalla - Vanhan Rauman kauppatorin laidalla. Ikkunoista näet idyllisen katukuvan, minkä historia on vertaansa vailla. Ohi kulkevia ihmisiä ja vilkasta torielämää katsellessa voi välillä siirtyä ajassa taaksepäin, sillä kahvila ja sitä ympäröivä miljöö on meitä huomattavasti vanhempi.

Rauman keskusta on palkittu taannoin vuoden kaupunkikeskustaksi. Yksi tärkein valintaperuste lienee ollut vanhan kaupunginosan aktiivinen ja ainutlaatuinen kulttuuritoiminta. Torilla järjestetään ympäri vuoden lukuisia kulttuuritapahtumia ja Vanhan Rauman kujat ovat täynnä mitä ihmeellisimpiä paikkoja - upeita sisäpihojen putiikkeja, puutarhoja ja käsityöperinteitä kunnioittavia studioita. Ja kun Café Sali on tämän alueen keskeisellä paikalla, niin sinne on helppo tulla ja sieltä on myös helppo lähteä, sillä kaikkialle pääset kävellen. Autollakin on tosin helppo tulla, sillä parkkipaikka on aivan kahvilan välittömässä läheisyydessä.

Ihmiset tuntuvat Raumalla olevan keskimääräistä iloisempia ja positiivisen asenteen näkee myös kapungin kehittymisessä. Olemme kaiken aikaa iloisia siitä, että olemme olleet luomassa Raumalla uudempaa kahvilakulttuuria ja saamme kehittää sitä edelleen. Kaikkein iloisimmaksi meidät kuitenkin tekee se, että näemme kahvilan pöydissä iloisia ihmisiä ja olemme onnistuneet lähentämään sosiaalista verkostoa Rauman hyväksi muun muassa järjestämällä sellaisia kulttuuritapahtumia, joissa ihmiset ovat nauttineet ja tutustuneet toisiinsa.

Estetiikkaa ja äkkilähtö ulkomaille

new york iCafé Salin sisustus on tarkkaan suunniteltu aikaa kestäväksi - yksinkertaisen kauniiksi ja harmonisen värimaailman sävyttämäksi, jotta saisimme tarjota rakennuksen puitteille sille sopivan kokonaisuuden. Tärkeänä lähtökohtana on viihtyisyys, jonka yksi suurimmista haasteista on saada sisustamisen avulle tunne, että ihminen ei tunne oloaan vieraaksi - Café Sali on jokaisen ihmisen olohuone.

Kahvilan sisustus on yli kymmenen vuoden suunnittelun tulos. Ideat ja omaksutut kahvilakulttuurin salat ovat peräisin lukuisista ulkomaanmatkoista ja lukuisista kaupunkien ja kylien kahviloista. Nämä ajatukset sovitettuna tilaan, aikaan ja näkemykseen ovat luoneet sen lopputuloksen, josta olemme ihmisiä palvellessamme ylpeitä. Café Salissa voit tehdä matkan Times Squarelta Broadwayta alaspäin aina yhden Manhattanin tunnetuimman rakennuksen, vuonna 1902 rakennetun The Flatiron Buildingin juurelle. Voit lentää arjestasi myös Lontoon kaupunkimaisemaan tai istahtaa Eiffel-tornin juurelle nauttien ranskalaisen café au lait'en.

Kahvilan arvot

window iKahvilallamme on tiukat arvot. Tärkeimpinä niistä ovat vihreys ja jatkuvuus. Nykymaailman hullulta vaikuttavassa tilassa kahvilallamme on ympäristön kannalta vain pieni merkitys. Olemme alusta asti olleet varmoja siitä, että kahvilamme ympäristöön kohdistuva kuormitus tulee olla mahdollisimman pieni. Kierrätämme metallin, lasit, muovin ja lajittelemme biojätteen huolellisesti. Sisustusmateriaalit ovat mahdollisuuksien mukaan luonnosta, sitä kuitenkaan vaarantamatta. Osa kalusteistamme on rakennettu uusiomateriaalista ja osa on myös sataprosenttisesti kierrätettyjä.

Meillä vierailevien ihmisten viihtyisyys on tärkeää kaikista näkökulmista. Pidämme tilat siisteinä - saniteettitiloista lähtien. Keittiömme ja sosiaalitilat ovat siistejä ja hygieenisiä. Mielestämme näihin asioihin saadaan rytmiä ja toimivuutta tyytyväisellä henkilökunnalla.

Kahvila sijaitsee yli 80 vuotta sitten valmistuneessa rakennuksessa, ja sisältää näin ollen myös runsaasti historiaa. Pyrimme kaikin tavoin säilyttämään sen tuoman tunnelman ainutlaatuisuuden ja kunnioitamme kaikissa töissämme sen arvoa.

Palvelut

Voit lukea meillä tuoreet sanomalehdet, sekä suomeksi että englanniksi. Tiloissamme on ilmainen langaton Internet-yhteys ja halutessasi voit ottaa lukeaksesi myös pokkareita tai aikakausilehtiä. Tarjoilemme hymyn ja lisäkupit teelle ja talon kahville ilmaiseksi.

Voit varata tilat käyttöösi yksityistilaisuutta varten ja autamme sinua järjestelyissä tarpeesi mukaan. Kysy lisää myyntipalvelustamme.