Sali Lounge

lounge logoSali Lounge Wine & Kitchen on vuonna 2010 Café Salin yhteyteen avattu lounge-tyyppinen ravintola. Ravintolan asiakastilat ovat kahdessa eri kerroksessa - katutasossa on ravintolan pääosa ja alakerrassa lisäosa. Pääosassa sijaitsee palvelutiski sekä noin 20 ja alakerrassa noin 25 asiakaspaikkaa. Loungella on oma sisäänkäynti Kuninkaankadulta, mutta ravintolasta on myös läpikulku kahvilan puolelle.

Loungen kokonaisuudella olemme pyrkineet luomaan lämpimän ja glamourin hehkuttaman rakkauden tunnelman, jossa pystyisi unohtamaan arjen keskellä työpäivää sekä nauttimaan illalla juuri siitä tunnelmasta, jonka perässä ihmiset matkustavat maailman kulttuurikeskusten kuuluisiin lounge-ravintoloihin.

Hyvää ammattitaidolla


lounge4Kiinnitämme toiminnassamme huomiota vakaaseen ja luotettavaan ammattitaitoon, joka mahdollistaa sinulle suunnittelemamme aterian ensiluokkaisen laadun. Valmistamme ateriakokonaisuudet yksittäisistä raaka-aineista ja ammattitaitoinen keittiöhenkilökuntamme vastaa tuoreudesta ammattiylpeydellään.

Moderni työympäristö ja henkilökunnan lojaali suhtautuminen jokaiseen ateriaan ja annokseen mahdollistaa tehokkaan ja yksityiskohtaisen kokonaisuuden valmistamisen hygienisissä olosuhteissa. Meillä nautit varmuudella puhtaan ja ympäristöystävällisen aterian, ja ennen kaikkea sillä herkkyydellä, jonka sinä vaadit. Ruoan laatu ei voi olla sivuseikka.

Olemme tehneet tietoisen valinnan hankkia raaka-aineet mahdollisimman läheltä Raumaa muutamasta erittäin tärkeästä syystä. Ensisijaisesti pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme sellaisia annoksia, joissa yhtyy mahdollisimman pieni hiilijalanjälki sekä varma laatu. Lähellä tuotetun raaka-aineen laadun valvominen ja avoin kanssakäyminen tuottajan kanssa tuovat varmasti lisää hyvän olon makuja asiakkaillemme.

Tärkeänä pidämme myös kotimaisuutta, sillä olemme varmoja siitä, että panostuksemme kotimaisiin tuotteisiin pitää yllä sitä luottamustasoa, jonka olemme halunneet asiakkaillemme välittää. Vaikka läheltä hankitut raaka-aineet ovat usein hieman ulkomaisia kalliimpia, niin uskomme suomalaisten ja Suomessa käyvien ulkomaalaisten vieraidemme tietävän kotimaisen raaka-aineen olevan hyvin laadukasta. 

Ruoka-aika

Tarjoamme lounasta maanantaista perjantaihin kello 11-16. À la cartea on tarjolla torstaisin ja perjantaisin klo 16-20:30 (21) ja lauantaisin klo 12-20:30 (21). Suosittu herkkubrunssimme katetaan Loungen puolelle kesäaikaan sunnuntaisin kello 10-14. Aukioloajat voit vielä tarkistaa yhteystietosivulta. Lisäksi isommille ryhmille järjestämme mieluusti myös erilaisia à la carte- ja buffetruokailukokonaisuuksia asiakkaan toiveiden pohjalta.

Lounas koostuu pääsääntöisesti pastasta, keitosta, salaateista ja burgereista, mutta parhaiten pystyt seuraamaan lounaan sisältöä sivun alalaidassa olevasta lounaslistasta. Se päivitetään aina maanantaiaamuisin. Lounasta voit myös halutessasi noutaa mukaan kotiisi tai työpaikallesi.

lounge1lounge3

Alakerta käyttöösi

Tarvitsetko käyttöösi tilan, jossa voit pitää päivittäispalaverin? Haluatko yhdistää siihen lounaan tai kevyen välipalan? Vai tarvitseeko asiakkaasi tai ystäväsi herkullisen aamupalan? Käytettävissäsi on Sali Loungen alakerta, jossa on presentaatioihin sopiva LCD-screen, kevyt äänentoistolaitteisto, valkokangas sekä muuntautuva kokoussisustus. Voit järjestää tilaisuutesi meillä vaivattomasti ja pikaisellakin aikataululla.

Alakerran kalustus on hyvin muutautuva, sillä tilan voi täyttää kokouskalustolla tai yksittäisillä pöydillä. Pitkän pöydän ääreen mahtuu yli kaksikymmentä henkilöä! Alakerran tarjoilun hoidamme toiveesi mukaan. Voit varata yksityiskäyttöön myös Salin kokonaisuudesta muitakin osia.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme. Sieltä voit varmistaa, että ravintolassamme on tilaa sinulle ja vieraillesi.

Alakerran rauhallinen sijainti ja edustava tunnelma antavat oivat puitteet asiakastapaamiseen tai työpaikkasi palaveriin. Kerrot vain toiveesi, niin me myyntipalvelussa autamme!